dimecres, 9 de desembre del 2009

JAZZOGUINA 2009

Proposta solidària de Nadal

CAP NEN SENSE JOGUINA

Jove Big Band i Cor Femení de Granollers

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, Granollers Escena, Teatre Auditori de Granollers, IES Celestí Bellera i Fundació Hospital/Asil de Granollers

19 de desembre 20:30 Teatre Auditori de Granollers

Preu: Una joguina nova o reciclada en bon estat

Les joguines seran donades a la Fundació Hospital/Asil de Granollers

Benvolguts,

Un any més la Jove Big Band Combo de Granollers, el Cor Femení de Granollers i enguany amb la col·laboració del IES Celestí Bellera, es posen en contacte amb tú per convidar-te a participar en la proposta solidària del Jazzoguina que es celebrarà el proper 19 de desembre de 2009 al Teatre Auditori de Granollers a partir de les 20:30.

Jazzoguina és un projecte en que la unió de diferents agents socials de la ciutat de Granollers fan possible fer arribar a molts infants una mica d'il·lusió i alegria. Amb el senzill gest de canviar música de Jazz per joguines (noves o en bon estat), entre tots reivindiquem el dret a la felicitat de la infància. SÍ!, hi tenen dret. Els d'aquí i els d’allà, els d’un color i els de l’altre, els rics i els pobres; tots.

El Nadal són dates entranyables, de joia i il·lusió, plenes de llum i felicitat. Dies per gaudir de la família, dels amics, per compartir moments amb aquells a qui estimes. Dies màgics pels més petits que veuen com arriben el Tió i el Reis Mags. En resum dies en què regals i felicitat, ens diu la tradició, arriben a tothom.

Però les desigualtats, les guerres, la pobresa, la fam i les malalties infantils de la societat actual fan que això no sempre sigui possible. Nens sense recursos econòmics, amb dificultats psíquiques, físiques o socials, veuen com els dies de Nadal no són diferents als anteriors. No els provoquen somriures, no tenen res especial.

Deia Ghandi: “el que faig és poc important, però és molt important que ho faci”. Per això, el que tots i cadascun dels que participem en el Jazzoguina fem, és un acte petit i simple però per a molts infants és summament important que el fem.

Totes les joguines són donades a la Fundació Hospital/Asil de Granollers que garanteix el seu repartiment.

Així doncs ajude’ns a canviar la realitat. Una altra és possible. Entre tots, tu també, intentarem contribuir a posar una mica més de felicitat en el seu dia a dia. Entre tots ajudarem a que creguin en el Nadal i sobretot en que una nova dinàmica, amb voluntat, és possible.

CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein