dijous, 24 de novembre del 2011

EL JAZZOGUINA 2011 ÉS APUNT D’ARRIBAR!

Granollers a 24 de novembre del 2011



La proposta artística Jazzoguina, amb vocació de provocar el somriure a molts infants que per les Festes de Nadal no riuran, enguany vol fer un homenatge a la disciplina del circ. Una especialitat, moltes vegades oblidada i a la què no se li reconeix la seva tasca social, i què serà present de la mà de l’Espai la Llançadora de Granollers a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers. La música en aquesta edició la posarà la Vajezz Big Band, una formació del Vallès que proposa gaudir de la música en una agrupació musical de gran format.
Saxos, trompetes, piano, bateria, guitarra... compartint escenari  amb malabars, dansa del ventre, clowns... I tot pel mòdic preu d’una joguina nova o reciclada.
Et perdràs aquesta oportunitat de gaudir d’una bona estona sol, acompanyat o en família i ser solidaria amb aquells que els Reis Mags o el Pare Noel semblen haver oblidat.
Provocarem el teu somriure, tu provocaràs el seu. T’ESPEREM !!!!
JAZZOGUINA
DISSBATE 17 DE DESEMBRE
20:30 HORES
TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS
PREU: UNA JOGUINA NOVA O RECICLADA EN BON ESTAT


CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein