dijous, 2 de desembre del 2010

ARRIBA L'HORA

Benvolguts/des,

Ens tornem a adreçar un cop més a tots vosaltres per demanar-vos la vostra assistència i col.laboració en el projecte solidari JAZZOGUINA. Una activitat que us ofereix un espectacle artístic basat aquest any en la música i la dansa per tan sols el gest de portar una joguina nova o reciclada en bo estat i que posteriorment seran donades a la Fundació Hospital/Asil de Granollers.
La Jove Big Band de Granollers amb la col.laboració de la reconeguda cantant Marian Barahona i l’escola de dansa Agueda Murillo us han preparat un repertori per gaudi durant una bona estona.
Aquests serà el cinque any de JAZZOGUINA, fet que ens omple de joia i ens reafirma encara més en la filosofia de l’acte: donar una sortida el més professional possible a estudiants de diferents arts tot col.laborant en una acció solidaria que persegueix assolir un somriure de molts infants que durant aquesta època nadalenca d’il.lusió no tenen oportunitat de gaudir-ne.
Sabem que l’aportació que entre tots fem és insignificant dins la immensitat de la crueltat que viuen mols infants arreu del món. Però ens satisfà pensar que entre vosaltres i nosaltres ja hem fet arribar més de 1350 joguines a molts d’ells. Han estat més de 1350 somriures nous; més de 1350 mirades d’agraïment; més de 1350 situacions de dificultat que durant una estona s’han esvaït. Per això l’esforç que fem tots plegats val la pena.
Com deia Albert Einstein: “la paraula progrés no té cap sentit amb infants infeliços”. Entre tots progressarem portant un xic de felicitat a molts infants. Nosaltres ja ho tenim preparat. Ara només ens falteu vosaltres. Ens fallareu? Estem segurs que no. Vagi per endavant el nostre més sincer agraïment. Sense vosaltres no és possible.

JAZZOGUINA 2010
Aquest any la ballem
Dissabte 18 de desembre
20:30
Sala gran del Teatre Auditori de Granollers
Peu entrada: una joguina nova o reciclada en bon estat


Participen:
Marian Barahona
Escola de dansa Agueda Murillo
Jove Big Band de Granollers

Col.laboren:
Ajuntament de Granollers
Fundació Hospital/Asil de Granollers
Granollers Escena
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein