dijous, 2 de desembre del 2010

ENGUANY TAMBÉ AMB MARIAN BARAHONA

El JAZZOGUINA d'enguany esta disposat a fer un nou pas endavant. A la inestimable participació dels estudiants de l'escola de dansa Agueda Murillo, a última hora també s'ha assolit incorporar a la reconeguda cantant Marian Barahona que posarà veu als temes de la JBBG.

Marian Barahona
Va cursar estudis de cant el Taller de Músics amb Errol Woisky, Rosa Robles i actualment amb Rebeca Cárdenas, a més d’estudis de solfeig i piano a l’Escola de Música de Sant Boi. Professionalment s’inicia amb Lucky Guri, amb qui va estar durant un any al programa de TV3, 'En directe Mari Pau'. Simultàniament va conèixer als 'Justerini & Blues' banda de blues-swing, amb els que des de fa tres anys ha visitat diferents festivals de jazz i de blues com el Terrassa i Cerdanyola, i locals com la Cova del Drac, La Boite, el London Bar i la Nova Jazz Cava. Des de fa un any i mig, però, forma part de la companyia de la coreògrafa Coco Comin, representant el musical 'That’s Jazz' al 'Scenic Barcelona'. Des de fa un any forma part del grup a capela 'Luna Negra' amb el que ha actuat als Premis Butaca, Premis Nacionals de Cultura, etc. Alhora ha col·laborar amb las 'Mujeres' al programa 'Temps era temps' de TV3 i està amb elles cada dimecres, així com els dimarts amb la Vella Dixieland d’artista convidada, a la sala Luz de Gas. A banda ha gravat nombrosos jingles publicitaris, i cors per grups com La Fundacion Tony Manero, ha muntat un trio amb el Gerard Nieto i el Josemi Moraleda, amb els que interpreta un repertori d’estàndards i Bossa Nova
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein