dimarts, 12 de febrer del 2008

JAZZOGUINA-INICIS

EL PROJECTE – INICIS

Fins el moment la Jove Big Band havia assolit els objectius conceptuals que l’escola Combo pretenia. Una formació d’aquestes característiques ens obria les portes a posar en marxa una educació global mitjançant els aprenentatges musicals. Gràcies a ella valors com ara el compromís, el treball en equip, la valoració de l’altre, la tolerància envers la diferencia, la superació conjunta de les adversitat o la implicació s’havien pogut introduir de forma pràctica en el projecte curricular. Però en mancava un: la solidaritat envers els més desfavorits.
És d’aquesta mancança que neix el projecte JAZZOGUINA. Una combinació de paraules que indica el que pretenem: canviar el que sabem fer, JAZZ, per JOGUINES. Unes joguines que, en èpoques de Nadal, manquen a molts infants en situacions difícils.
Ràpidament varem trobar les complicitats necessàries: d’una banda els membres i protagonistes de l’acció: els alumnes que formen part de la Jove Big Band; de l’altre l’Ajuntament de Granollers, Granollers Escena i l’Hospital de Granollers, garant de que les joguines arribarien al destí proposat.
El dia escollit: el dissabte abans de Nadal.
Tot estava en marxa per fer-ho realitat
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein