divendres, 22 de febrer del 2008

JAZZOGUINA 07

ELS PREPARATIUS

A les 16:00 hores les portes de la Sala Tarafa s’obren per descarregar tota la maquinària del Jazzoguina. Seran varies hores de preparatius de tota mena amb l’objectiu de que a les 20:30 tot estigui disposat pel concert.
Instruments, faristols, merchandising... un munt d’objectes. Però queda temps. El primer: col·locar els instruments i els faristols damunt de l’escenari doncs els alumnes arribaran per a la prova de so. La bateria, els amplis, les cadires, els suports amb l’anagrama de la Jove Big Band que donen color als faristols. Poc a poc la tarima va agafant forma.
Desprès i quan alguns dels membres de la Jove Big Band javan fent acte de presència situem l’espai de recollida de joguines i la taula amb els diferents programes de mà.
Els alumnes ja són aquí; uns amb més puntualitat que d’altres. Un cop col·locats, Gerard Nieto, el director de la formació, comença a provar so. La Big Band, us asseguro que esta preparada. Anem a prendre un refrigeri abans de començar.
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein