dijous, 21 de febrer del 2008

JAZZOGUINA 07

Els alumnes de COMBOLAND de 4 anys també hi seran

Combo, enguany ha iniciat uns nous estudis musicals anomenats COMBOLAND i dirigits a infants a partir dels 4 anys. Aquest és un projecte d’educació global en el que mitjançant la música pretenem contribuir al creixement dels nens i nenes que en formen part.
I dins d’aquests aprenentatges globals mitjançant la música un dels valors és el de la solidaritat i la tolerància. El coneixement de realitats diferents a les nostres, a ben segur privilegiades, en les que altres infants necessiten del nostre ajut degut a múltiples mancances econòmiques, d’estima o de salut, els apropa a una actitud molt més positiva per comprendre i contribuir a posar el seu granet de sorra per mirar de mitigar-les. Una sola joguina farà somriure a una altre nen. Una joguina vella que a nosaltres ja no ens serveix, fa il·lusió a un altre. Aquest és el missatge.
Així doncs treballarem els conceptes del concert així com de la solidaritat i apostarem per la presencia dels 16 infants de COMBOLAND al Jazzoguina d’enguany.
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein