dissabte, 23 de febrer del 2008

JAZZOGUINA 08

AJUDE'NS A CRÉIXER
Jazzoguina arribarà el proper 2008 a la seva tercera edició. Ens omple d’alegria i joia que aquest format solidari, en el que canviem Jazz per Joguines i que són donades a infants en situacions especials, es vagi consolidant. Però sabem que un mateix format d’espectacle pot arribar a caducar.
Jazzoguina pretén ser un projecte dinàmic, canviant
. Volem arribar cada cop a més persones amb la finalitat de fer possible el somriure de més nens. I això ens obliga a ser creatius envers l’oferta artística que s’amaga darrera.
Sabem que Jazzoguina té una personalitat pròpia, un concepte arrelat. Però aquest projecte de ciutat s’ha d’obrir a altres disciplines complementàries a la música i a d’altres entitats i escoles d’arts escèniques de Granollers. Per la nostra part farem l’oferiment. És segur que junts ho podem fer diferent.
Per això que enguany treballarem en la línia de complementar el concert de la Jove Big Band amb d’altres disciplines. El ball, el cant, el teatre o el circ es poden fusionar amb la música de jazz que fem.
Aquest canvi implicarà més esforç, més treball, més compromís. Però desprès de l’èxit de l’anterior edició, amb un suport tant engrescador per part dels assistents, aquests s’ho mereixen. I els infants a qui ens dirigim més.
Si teniu una idea o un grup,entitat o escola que pot participar d’aquest projecte:

escola@combo.cat
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein