divendres, 22 de febrer del 2008

JAZZOGUINA 07

EL COMPORTAMENT DELS NENS I NENES DE COMBOLAND EXCEPCIONAL


Era una prova de foc. S’havia treballat, però el resultat era imprevisible. Qunize infants del programa de l’escola Comboland, eren presents a Jazzoguina. No era el seu millor horari; no era el millor estil musical; no era una activitat de jocs ni moviment; però era una bona oportunitat per adquirir certs valors i coneixements.
A classe s’havien treballat. Fins i tot havíem simulat una sortida a un concert amb les seves característiques actitudinals. Però era tot un repte. Havien d’estar atents i quiets durant més d’una hora. I eren nens de quatre anys.
Doncs bé, no ens queda més remei que felicitar-los a tots i cadascun d’ells. El seu comportament va ser gairebé impropi de la seva edat. Sota la tutela de la Núria, la seva professora, van gaudir, mirar, i fins i tot moure’s al ritme de la Big Band. Els pares no van haver d’intervenir en cap moment. Fins i tot algun d’ells va fer una becaina. Però va ser l’únic. Al final valorem molt positivament la seva presencia. Van tastar la solidaritat i en van ser partícips.

CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein