divendres, 22 de febrer del 2008

JAZZOGUINA 07



EL CONCERT:
L'HORA DE LA VERITAT

Ja són les vuit, hora d’obrir portes. La petita plaça de davant de la Sala Tarafa fa goig. Hi ha un bon nombre de gent esperant. Entre els que fan cua, moltes famílies senceres del grup de COMBOLAND de l’escola.
Poc a poc la gent es va situant als seients mentre reben els programes de mà. Els seients reservats pel grup d’infants de 4 anys s’omplen dels primers. Els nens estan expectants davant el que veuran. Molta gent anònima que vol donar suport a la iniciativa, però també representants polítics de la ciutat com l’excel·lentíssim alcalde, Sr. Josep Mayoral, la regidora de Cultura, Sra/ta Alba Barnusell, el regidor de Participació Ciutadana, Sr. Josep Corbacho, el regidor per Convergència i Unió Sr. Albert Canet, la regidora d’ERC Sra. Isabel Alcalde. També va assistir a l’acte el gerent de la Fundació Hospital Asil de Granollers, Sr. Rafael Lledó.
La sala poc a poc es va omplint, fins a presentar un ple absolut.
El director de l’escola Combo puja a l’escenari per donar la benvinguda i agrair la presencia als assistents a la vegada que presenta l’acte. Amb el discurs sota el títol “SOMIO” reflecteix la singularitat d’aquest projecte solidari.
I arriba l’hora del Jazz. La Jove Big Band Combo obre el concert amb una nadala prou coneguda com és “White Christmas”. Poc a poc els diferents temes seleccionats i treballats durant l’any van sorgint dels instruments. Amb un so contundent i treballat apareixen “Smack dab in the middle”, “Georgia on my mind” i fins i tot una versió de la “Pantera Rosa”.
Com no podia ser d’altre forma les nadales també hi són presents: “El pobre alegre”.
Més d’una hora de concert que va acabar amb el públic demanant un “Bis” que va tancar l’acte com es mereixia: “Jingle Bells”.
La Jove Big Band Combo va demostrar la seva implicació i compromís amb Jazzoguina. Amb una demostració de qualitat impròpia d’estudiants i un so ple i contundent, van voler donar les gràcies als assistents pel seu esforç envers aquest projecte solidari.
CAP NEN SENSE JOGUINA
JAZZOGUINA és un concert de la JOVE BIG BAND, de l’escola de música Combo de Granollers, que pretén canviar JAZZ PER JOGUINES que posteriorment SÓN DONADES amb finalitats solidaries.

“La paraula progrés no té cap sentit amb nens infeliços”

A. Einstein